Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ERASMUS: ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ.


Η εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας είναι μία σίγουρη επένδυση για κάθε φοιτητή, καθώς τα Γαλλικά είναι μία σταθερή και διαχρονική «αξία» στο «χρηματιστήριο» των ξένων γλωσσών. Πέρα από αυτό, οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν να ταξιδέψουν και να μείνουν για ένα διάστημα στη Γαλλία προκειμένου να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, γι’ αυτό και η Γαλλία είναι από τις πρώτες επιλογές των φοιτητών στο Erasmus.Η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να μάθει Γαλλικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να προετοιμαστεί για το αναγνωρισμένο πτυχίο DELF B2 σε χρόνο-ρεκόρ.


Στην Ευρωδιάσταση, προετοιμάζεστε αποτελεσματικά για το DEL
F B2, αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών, σε μόλις 6-8 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών.

Ακόμα και αν δεν έχετε σταθερό ωράριο, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων. Τα τμήματα Γαλλικών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα ή να αναπληρώνει μαθήματα που τυχόν χάνει.


Στην Αθήνα, λειτουργούν 2 κέντρα Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9), που εξυπηρετούν Πανεπιστημιούπολη / Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, ΑΣΟΕΕ, Νομική, Παιδαγωγικό, Πολυτεχνείο, Πάντειο, Χαροκόπειο, Γεωπονική, ΠΑ.ΠΕΙ.,ΤΕΙ (Αθήνας, Πειραιά, Νοσηλευτικής κλπ), Σιβιτανίδειο κλπ.


Για τους σπουδαστές του συγκροτήματος της Πανεπιστημιούπολης / Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και της Ιατρικής / Οδοντιατρικής υπάρχουν επίσης σε κοντινή απόσταση η Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής και η Ευρωδιάσταση Χολαργού.


Περισσότερες πληροφορίες για «Ξένες γλώσσες για Ενήλικες – DELF - DALF A1 – A2 – B1 – B2 – C1 - C2 - Γαλλικά για ενήλικες στην Αθήνα – ταχύρυθμα τμήματα Γαλλικών για ενήλικες – φοιτητικά τμήματα Γαλλικών - Γαλλικά για φοιτητές – Γαλλικά κοντά στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.


Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0 και 210-38.44.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου